Gæstebog

Best Bed åbnede den 27. juli 2002, og på det første år har vi haft besøg fra ikke mindre end 15 nationer: Australien, Holland, Belgien, Frankrig, Finland, Færøerne/Danmark, Norge, Polen, Tyskland, Polen, England, Sverige, Island, USA og Italien.

Vort motto er: Our aim is to make a difference, og det mener vi i al beskedenhed er lykkedes. Nedenfor kan du læse nogle af gæsternes hilsner til os fra vor gæstebog.

Det har virkelig været en stor og dejlig oplevelse at være gæst her - lige fra vi kom har vi mærket den fornemmelse, at være velkommen - og alt hvad man kunne ønske sig under opholdet - blev opfyldt. Vi kommer gerne igen.

Kærlig hilsen Pernille - Laura, Mormor og "Hickie"
Nu er det blevet en tradition at komme her hvert år til hingstekåring - ikke mindst efter at vi har oplevet, at du er en sand virtuos i køkkenet og at rødvinslageret er uudtømmeligt. Vi glæder os meget til næste år.

Kærlig hilsen Henrik og Louise
Hvorfor tage på Falsled, når man kan tage på "BEST BED". First time out not last time. Vi ses til næste Hest & Rytter TRÆF.

Knus David & Lotte
Tusind tak for god behandling og lækker mad. Stedet er ren rekreation for krop og sjæl. Vi kommer gerne igen og vil anbefale stedet til andre.

Kærlig hilsen Lone og Adam, Esbjerg
Dette er en luksuriøs tidslomme, det perfekte sted at fordybe sig, udenfor hverdagen. Dejlig mad, god kaffe og hyggeligt klima.

Til vi ses igen Anja og Allan Kisbye
Tak for en helt igennem vidunderlig week-end. Det var alt hvad vi havde håbet på. Et dejligt afbræk i den ellers hektiske hverdag. Tak for et dejligt ophold på jeres helt igennem gennemførte og luksuriøse hotel.

Venlige hilsner David og Magdalena Hoskin
Tusind tak for en kanon week-end, som sagt en dejlig måde at holde fødselsdag på. Maden var bare perfekt og tak til Maja for køreturen. Det er nogle rigtig dejlige børn I har. Vi glæder os til at komme igen.

Mange venlige hilsner Laila og Henrik Thomsbæk, Roskilde
1000 tak for en dejlig oplevelse. Det var alt det vi forventede. Vi kommer meget gerne igen.

Mange hilsner Jane og Anders, Dronninglund
Hvis jeg skulle give en gave / til én jeg holder af / skulle det være et ophold her på heden / en dejlig sommerdag. /   Her ville jeg vide, at de en oplevelse ville få / som de altdi, med glæde / kunne tænke tilbage på. Tak for denne gang. Knus Flora Patricia, Annette, Lotte, Gerly & Mai-Britt
Tak for en dejlig uge. Det var næsten som at være hjemme. Vi har virkelig nydt at lade op her til Agromek-dagenes strabadser.

Naja og Knud Erik, Mosegården
Tusind tak for endnu et godt ophold under Agromek 2004. Vi ses igen til næste år.

Michael Lond, Bogballe A/S
Tak for en god oplevelse - dejlig med al den luksus. Lover jeg ikke anbefaler det til nogen.

Venlig hilsen Dorthe og Jakob
1000 tak for en vidunderlig week-end og rigtig god betjening. Vi har haft 3 dejlige dage på dette fantastiske sted du har opbygget. Vi vil og kan anbefale dette sted til mange andre.

Kærlig hilsen Henriette og Kenneth (Ålborg)
Tak for en uforglemmelig aften. Vore kunder havde aldrig prøvet noget lignende. Vi håber vi snart ses igen. Tak


Carsten, PM Pack Service A/S
Et stort tak for et dejligt ophold skal lyde fra os 4 skøre københavnere.

Per Ulrik (den skøreste), Christian, Christine & Birgitte
Tusinde tak for et dejligt ophold. Vi har virkelig nydt de flotte omgivelser, den dejlige mad, din udsøgte betjening - og bare at være os to.

Jane og John
Tusinde tak for en uforglemmelig dag - vi har nydt de skønne omgivelser og føler vi er blevet rigtig forkælet. Håber snart vi har mulighed for at komme igen.

Hilsen Martin og Tine
Du skal have mange tusind tak for 3 uforglemmelige dage. Det har været meget hyggeligt og dejligt som vi aldrig vil glemme. Det er i hvert fald noget vi vil snakke med andre om med store og søde ord. Maden er pragtfuld...

Mange kærlige hilsner Jytte og Bent "Kolding"
1000 tak for en flot og romantisk week-end. Vores forventninger belv indfriet og mere til. I har det perfekte sted alle par skulle besøge mindst én gang om året. Jeres varme og gæstfrihed er enestående. Vi ses !!

Hjertelige hilsner Morten & Anja, Viborg
TIP-TOP ! Hvor er det dog rart at kunne komme et sted, hvor alt bare er perfekt. I skal blive ved med at bevare denne unikke "nede på jorden" atmosfære - så kommer vi helt sikkert igen.

Anita og Jesper Terkelsen, Vejle
Efter en for os barsk sommer, holder vi forsinket vores bryllupsdag her hos jer. Et helt fantastisk sted, som har passet os perfekt. Tak for en helt speciel gæstfrihed og varme.

Tusind tak. Claus & Annette, Ålborg
Tusind tak for god beværtning. Alt 12 112% i orden - ikke noget at sætte en finger på. Den sene morgenmad passede jo alle godt. Så kunne du jo også komme på fisketur !!. Vi ses helt sikkert engang igen.

M.v.h. Rasmus og Marianne
Vi takker for et ophold der oversteg alle forventninger. Jeres gæstfrihed og serviceniveau overstiger samtlige 5-stjernede hoteller her i det mørke Jylland. Det var en super fødselsdagsgave.

Hilsen Kenn og Gitte og Gøjen
Tusind tak for et dejligt ophold her i jeres lille oase. Vi har sjældent oplevet en sådan ægte gæstfrihed og interesse. Dette har skabt rammerne for en perfekt weekend. Vi glæder os til et gensyn.

Mange hilsner Marianne og Lars
Tak for en superhyggelig snak og fantastiske omgivelser. Vi kommer tilbage og vil gerne opleve KUN OS 2 pakken. Jeg er sikker på vi sender nogle bekendte ud til forkælelse.

Med venlig hilsen Lisette og Jesper
Nu har jeg haft ca. 2 døgn til at falde ned på jorden igen efter 2 helt fantastiske dage på jeres kanon dejlige og hyggelige hotel. Anne-Marie og mig glæder os til marts, hvor vi skal have en "kun os to" weekend hos jer.

Med kærlig hilsen Dan M. Jørgensen
Tak fordi I gør nogle "normalt" kedelige messeaftener til en god og hyggelig oplevelse. Vi glæder os til at møde jer igen.

Med venlig hilsen Flemming, Jan og Henrik
Tak for et skønt ophold, det er kedeligt at skulle så hurtigt afsted igen, men arbejdet tager meget af ens gode fritid! Det har været skønt at blive forkælet!


Mange hilsner Poul
Tusind tak for en dejlig weekend. Tak for god betjening, god mad og hyggelig samvær. Det er et supersted  du har her. Tak for handlen!

Stor hilsen Suzanne og Henning
Overdrivelse fremmer forståelsen, men ord er kun ord og kan ikke beskrive den varme hyggelige, komplet perfekte følelse dette ophold har fyldt os med indvendig. Følelsen vil holde i al evighed i vore erindring.

Bo & Pia, Jelling
Best Bed er et must i hverdagen. Tusind tak for en lækker og dejlig week-end med en uforglemmelig service og madoplevelse. Det er bestemt ikke sidste gang at vi kommer og besøger jer.

Knus fra Carsten og Mette, Vejle
Et rigtigt dejligt sted på landet - Best Bed, her er hygge, varme og kærlighed. Vi takker for en udsøgt madoplevelse samt hyggelig betjening. I og jeres 2 søde børn Mathilde og Marcus har givet os en uforglemmelig oplevelse.

Kærlig hilsen fra Inge Merethe & Kurt, Hadsund
1000 tak for en rigtig dejlig weekend, tak for en hyggelig lørdag aften. Man føler sig som en af familien. Håber vi ses næste år.

Kærligst Camilla og Lars Kalundborg
Tusinde tak för mycket bra service och en enorm hemtrevnads känsla. Vi kommer gärna tillbaka till er.


Viola Deiters, Sverige
Mange tak for et super godt ophold. Det har været den bedste mini-honeymoon man kan tænke sig.

Med venlig hilsen

Lea & Søren Christensen
Tak for en god nats søvn i dejlige senge.

Heilo og Birgit Hilker
Vi takker for en uovertruffen, helt fantastisk, dejlig weekend. Hvor er her skønt og vidunderligt. Vi vil helt sikkert anbefale Best-Bed og også selv komme tilbage en dag. 5 kokkehuer - 5 stjerner - 3 michellin-stjerner

Mange kærlige hilsner fra Susanne og Henrik fra Glostrup
Kære Værtspar. Hvad er livet uden en week-end på Best Bed. Stedet hvor enhver mor og far burde unde sig nogle ophold. Det har været en af vores allerbedste weekend-oplevelser. Mange hilsner

Mette og Søren, Vejle
Vi vil gerne sige tak for en uovertruffen week-end. Det har været dejlig afslappendenfra en travl hverdag. Det er et dejligt sted med en utrolig behagelig atmosfære. En lille oase kan man fristes til at sige.

Inge og Ole Andersen Fredericia
Vi takker for en rigtig dejlig week-end. Det er et fantastisk sted i har her. Meget hyggelige omgivelser og en hel fantastisk mad. Det er bestemt ikke sidste gang vi har været her.

Mange hilsner

Michael og Linda
Vi vil gerne sige tusinde tak for, at I var med til, at vi fik en uforglemmelig weekend. Skønt sted I har her, og det er helt sikkert ikke sidste gang, vi har været her. Tak for en rigtig god service og god mad.

Morten og Anne-Kathrine
En perle af et hotel. En oplevelse uden lige. Spa, ild i pejsen og ikke mindst en super service. Det har været dejligt at lære jer at kende og nogle pragtfulde børn, I har.

Mange venlige tanker og på snarlig gensyn

Elisabeth og Peter Biehl
Tak for denne gang. Vi har virkelig nydt det. Spa, pejs, brus er en rigtig god blanding. Næste gang bliver, når jeres restaurant har åbent. Det så rigtig godt ud på hjemmesiden.

Kærlig hilsen

Martin & Sidse
En "miniferie" væk fra arbejde og børn, så kunne valget ikke være bedre end her på Best-Bed. Vi har virkelig nydt opholdet med spa-bade, ild i pejsen og dejlige ture i området. Og når man så er her sammen med den, man elsker, ja så kan det ikke blive b
Uffe og Betina
Tusen takk for et nydelig opphold her på Best-Bed med perfekt service og en uforglemmelig mat. Dette er et sted jeg gjerne kommer tilbake til ved en annen anledning.

Tak fra

Knut-Ole Rønningen, Vardø, NORGE
Tusind tak for en super week-end. Vi har fejret vores et års bryllupsdag i denne week-end og vi har bare nydt jeres gæstfrihed og den stilhed I har herude. Vi vil helt sikkert vende tilbage engang igen.

Tak fra

Kim & Britta, Kibæk
Luksus, romantik, lækker mad og behagelig service er nøgleordet for denne optimale week-end, hvor vi gerne vender tilbage.

Tak fra

Søren og Dorit
Tusind tak for en vidunderlig week-end her på jeres idyliske og romantiske hotel. Vi har fejret vores 2-årsdag, og der findes ikke bedre sted at fejre sådan en begivenhed. Servicen har været helt i top lige fra rengøringen til den dejlige morgenmad og
Jakob og Manja, Vejle
Tusinde tak for et superlækkert week-end-ophold med hyggelig og venlig betjening i dejlige omgivelser. Vi glæder os til at komme igen.

Mange hilsner

Bent og Ingegerd
Vi kom her for at fejre at vi har holdt sammen i 21 år. Så dette var min fødselsdagsgave. Og vi har nydt det i fulde drag. Et skønt sted, dejlig mad og betjening. Vi kan anbefale alle par, uanset alder en "KUN OS 2" week-end, lige her hos Best Bed. Tus
Bo & Lone
Tak for hyggelig og dejlig ophold hos jer. Det har bare været smaddergodt. Vi har bare slappet af og fået stresset af. Det er jo bare dejligt, at man ikke skal køre ret langt for at få et skønt ophold med en så hyggelig atmosfære og sikke en betjening.
John og Inger fra Gjellerup
Hvilken dejlig "KUN OS 2" weekend! Udsøgte omgivelser, afslappende og hyggelig atmosfære, ikke betjening, men omsorg i den bedste betydning med det kulinariske som toppen af kransekagen. Mission Complete.

På gensyn

Anne og Frank
Tusinde tak for jeres supergode bidrag til at gøre vores fest til en dag, vi og gæsterne sent glemmer! Omgivelser og rammer taler for sig selv - unikt! Håber vi ses igen om 12½ år..............?

De kærligste hilsner

Thomas og Heidi
Tusind tak for det bedste hotelophold vi har haft!! Aldrig har vi været på et sted med bedre service og hyggeligere omgivelser. Vi vender helt sikkert tilbage.

Klem

Miss Lia & René
Tak for en hyggelig week-end med noget helt fantastisk godt mad og en meget fin service. Tak til Marcus og Mathilde for hyggelig klip og leg. Vi ses igen til sommer.

Kærlige hilsner

Jan og Ann
Tusind tak for et godt ophold her - alt var helt perfekt. Et skønt sted som vi varmt kan anbefale.

Tak endnu engang.
Kærlig hilsen

Conny og Grethe Breum
Tusinde tak for et uforglemmeligt ophold på jeres lille hyggelige og romantiske hotel. Vi kunne ikke have valgt et bedre sted at fejre vores 3 års kærestedag som også endte med at blive den dag min kæreste friede. Og jeg sagde selvfølgelig ja.

Tobias og Pia
1000 tak for et ophold som vi aldrig vil glemme. Maden var udsøgt, betjeningen i top og atmosfæren ubeskrivelig.

Det er bestemt ikke sidste gang vi overnatter her og næste gang bliver det med hele familien.

Thomas og Carina, Brønderslev.
"Hist hvor vejen slår en bugt ligger Best Bed!"

Best Bed er best bed. Det kan ikke diskuteres. Alt inklusivt. Vi takker for en fantastisk oplevelse og lover at komme igen!. Det er et løfte.

"En oplevelse ud over det sædvanlige!"

Majbritt, John, Joyce og Micael, Slagelse.
Tusind tak for et uforglemmeligt ophold i disse pragtfulde omgivelser, hvor intet er overladt til tilfældighederne. Det har hele vejen igennem været gennemført, så ja, vi kommer absolut igen !

Iben og Allan
Meget mere end et hotel, tak for et dejligt ophold. Vi ses til AGROMEK i de næste mange, mange år.

Nis / Anteco AS
Tak for en skøn week-end! Vi har virkelig nydt de skønne omgivelser og den fremragende gæstfrihed. Vi ser meget frem til at vende tilbage.

De varmeste hilsner 

Richard og Linda
Vi havde noget at fejre. Søgte på nettet efter et sted med spa på værelset. Fandt Best Bed. Efter at have læst i gæstebogen var forventningerne høje. For Høje ?? Nej, slet ikke! Alt levede fuldt op til vore forventninger. Lækre omgivelser, udsøgt betje
Lars og Sus, Suldrup
Aldrig har vi oplevet et bedre hotelophold end her på Best Bed - det siger vi jer tusinde tak for - & vi glæder os allerede til et gensyn med jer & stedet her inden længe. Kvalitet for man, når man gør sig umage & den kvalitet har vi fået 1
Dan og Malene Rosted Bygholm
Tak for et meget fint og dejligt ophold. Der manglede bestemt ikke noget, og hurtig indsats med maden belv en succes.

Venlig hilsen

Henrik og Helle Mølleskov
Overnatningen og den pragtfulde betjening har været med til at sætte prikken over i'et på vores bryllupsdag. Vore forventninger til jeres lille hotel var meget høje, men de blev til fulde indfriet. Tusinde tak for alt det I havde gjort for at gi' os en
Jane og Bjarne Villadsen, Herning
I skulle kalde stedet her "Super-Bed" - ikke kun "Best-Bed".

Her er så pragtfulde omgivelser - både indvendig og udvendig - og vi håber på snarligt gensyn sammen med vore gemaler.

Charlotte Johansen og Bente Gregersen
Mange tak for en god oplevelse. Dette er et fantastisk flot sted. Kan give mine bedste anbefalinger.

Mikkel Rosenquist, Færøerne
Et kæmpe tak for et fantastisk luksusophold. Det har for os været en speciel oplevelse - med rigtig god mad, med en dejligog personlig service i utrolig lækre omgivelser.

Fortsat god vind og på snarlig gensyn.
Med venlig hilsen

Pia og Keld Eriksen
Hjertelig tak for en rigtig dejlig week-end for "KUN OS 2" i dejlige omgivelser og god atmosfære og kulinariske oplevelser.

De bedste hilsner

Mette og Jakob Høholdt
Tusinde tak for et par meget hyggelige dage med en fantastisk betjening. Det har også været hyggeligt at hilse på alle jeres børn.

Mange hilsner

Henrik og Helle, Fredensborg
Tillykke med jeres nye best-bed. Håber det vil komme til at gå jer godt i fremtiden. Vi har haft en dejlig week-end og kommer tilbage næste år. Min kone og jeg synes I er nogle dejlige, rare mennesker.

Vi vil kigge ind en dag.
Mange hilsner Ulrich Jung /Jylland
Tusinde tak for en uforglemmelig week-end. Vi glæder os til at komme igen til sommer. Turen fra Sjælland var det hele værd.

Pas godt på jer selv
Knus fra

Jørgen & Anne Breum
Familien Kronborg fra Slagelse vil gerne sige tusinde tak til jer alle for et vidunderligt døgn på måske nok Danmarks mindste hotel, men så sandelig også i særklasse det bedste! (Det tør vi godt stå inde for!)

Tak for den meget fine modtagelse.
Familien Kronborg, Slagelse
Hjertelig til lykke med jeres lille hotel og al mulig lykke og held fremover ønskes I af jeres første gæster.

De bedste hilsner
PS. Klasse fornægter sig ikke.

Rune, Lena og Jan
Vi to vil gerne sige tusinde tak for jeres gæstfrihed: Vi har haft det meget godt hos jer og håber, at vi ses igen en anden gang. Kommer vi til Herning, kommer vi helt sikkert til jer.

Vi ønsker jer alt det bedste med hotellet. Det er det mindst
Synnøva og Kristian, Klaksvik, Færøerne.
Tusinde tak for en uovertruffen overnatning. Vi er alle enige - vi flytter bare ind, ikk?

Tak for hjælpen.

Pia, Ires & Nina/ BG Bank
Jeg takker for en hyggelig overnatning og ser frem til neste gang vi møtes.

Hilsen

Thorbjørn Johan, Norge
Sydbank havde booket hele restauranten til et aftenmøde og skrev bagefter i vor gæstebog: 7 kokkehuer ud af 5 mulige, lyder panelets vurdering. De 5 huer får I for maden, den var bare lækker - de 2 er ekstra

Sydbank
Tusinde tak for en meget, meget lækker og hyggelig overnatning med utrolig lækker morgenmad. Vi syntes her er utrolig smukt og dejligt og vil varmt anbefale stedet til venner, bekendte og familie.

På gensyn

Morten & Kate, København
***** 5 stjerner skal dette fantastiske sted have. Det har været en udsøgt fornøjelse at være gæst her.
Vi vil give de varmeste anbefalinger og glæder os til vores næste ophold.

Rikke & Rene, Grindsted
Tusinde tak for et dejligt ophold. Alt var super lækkert og vi glæder os til at komme igen ved næste messe.

På gensyn fra Harry's

Tom, Henning, Dennis og Gitte